Vilket kap!!

Igår när jag va nere i stan och kollade efter klänning till julfesten så gick jag in på Lindex av ren slump och där hittade jag min klänning!! Jag ska göra en lite justering med axelbanden bara sen är den perfekt =) Nu till varför det va ett kap, jag trodde att den kostade 250kr så jag ville lägga undan den en stund först för det är inte så roligt att köpa en klänning för 250 som man sen ändå ska göra om lite. Men jag fick inte lägga undan den för det va "så bra pris på den" sa kassörskan, så fine jag köper väl den på öppet köp då. När jag lämnar fram kortet säger hon "då blir det 99kr tack" Jag kan lova att jag fick ett långt ansikte, det fanns ju inget att tveka på när den va så billig jag hade missat rea skylten bakom klänningen som sträckte sig från golv till tak. Jag är kanske lite väl tankspridd när jag går ensam på stan och shoppar =)

Måste även berätta om min dröm jag hade mellan snoozen idag på morgonen.
Jag va ute på landet och kollade när dom skulle flytta hästarna från en hage till en annan. Framför mig låg hagen dit hästarna skulle och det va en stor och fin hage. Bakom mig va det en sluttning men även det va en hage. Jag står där i harmoni och kollar in hästarna som så fint skrittar från hage till hage när jag plötsligt hör galoperande steg bakom mig, då kommer korna i full galopp ner för sluttningen och ropar "tjohoo vi ska oxå byta hage" (i drömmar kan även djur prata). Jag blir livrädd när dom hoppar över stängslet och sedan kommer mot mig och börjar "krama" mig med deras stora huvuden, men rädslan går över och jag vaknar av nästa snooz. Även då somnar jag om och drömmer en konstig dröm men den va inte lika kul så den hoppar vi över.

Idag blir det mycket jobb för min del, först Taiga till 16.30 sen möte hos Polisen kl 18.00 efter det blir det Harrys 20.00-02.50 och sedan arresten varberg 03.00-07.00. Sen kan jag lova er att 07.15 tänker jag ligga i min säng och sova gott för på Lördag kväll är det party med C & E.

Jag önskar er alla en underbar och trevlig helg och första advent!!

Summering..

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen... Min plan va att jag varje dag denna veckan skulle skriva en blogg vid dagens slut men det gick åt skogen...

I måndags va jag på vaktmöte efter jobbet och fick snott åt mig några extra pass utöver det jag fick på schemat så på julaftons kväll står Jennie i dörren på Harrys om ni vill komma och säga God Jul =) Kan ev även bli så att jag jobbar på Nyår men jag har inte bestämt mig riktigt ännu för då är det på en privatfest och det vet jag inte om jag är så sugen på.
Efter mötet körde jag raka vägen ner till Läjet och ljus party (PartyLite) hos Lotta. Fick köpt en del ljus med säsongens dofter så snart kommer det lukta jul hemma varje gång jag tänder ett ljus. Efter partyt va det bara att åka hem och hoppa i säng.

Tisdagen gick jag hela dagen på jobbet och längtade efter att klockan skulle bli fyra så kunde åka till frisören och klippa mig. Fick även gjort några mörk bruna slingor så håret blev jättebra och jag är kanon nöjd! Efter frissan blev det en sväng till affären och sen hem och måla lite naglar innan jag dök ner i sängen för ytterligare en god natts sömn.

Igår skulle jag åkt till farfar men jag va på lite dåligt humör efter att jag hade haft ett möte här på jobbet så jag beslöt mig för att åka till gekås och brottas med kärringar istället. Blev en dyr resa kan jag lova, köpte bara saker jag behövde och några onödiga saker men inte mycket och ändå slutade det på 2163kr!! Brukar sällan bli dyrare än 1500kr när jag åker dit annars men men sånt är livet.

Idag ska jag ner till stan efter jobbet och se om jag kan hitta något att ha på mig till julbordet nästa vecka och efter det blir det hem och laga mat.

Det va lite av vad som har hänt mig i veckan.. kommer kanske mer under helgen.

Kärlek till alla er där ute!!


Veckans citat: "Var dig själv. Alla andra är redan upptagna." Oscar Wilde

Veckan som gått....

Efter en vecka med upp och ner gång hoppas jag nu att jag är tillbaka på rätt spår.

Förra lördagen va vi iväg på en riktigt kul shopping resa i Tyskland. Hela resan va full av skratt glädje och alkohol men slutade inte riktigt som planerat. Men man kan ju inte alltid få det man vill eller vad är det man brukar säga.

Söndagen och fram till i torsdag har bestått av soffläge, välbehövlig sömn, tvätt, städ och tv. 

I torsdags kom mamma ner på några dagars besök, väldigt kul och välkommet!! Ofta saknar jag att inte ha mamma närmare men jag är glad att hon har Pekka och mår bra i Borås så det överväger saknade av närheten till henne. Jag vet ju att hon bara är ett samtal bort och att jag kan åka dit när jag vill, det är väl bara egoisten i mig som tar över ibland.

Fredagen kan beskrivas med tre ord, jobb jobb jobb vilket resulterade i att jag sov bort halva lördagen så för att inte helt slösa bort lördagen tog jag en hör och häpna nykter tur på krogen. Träffade en del kompisar från förr som jag tjötade med sen kom även C efter en hel dag på möhippa. Kan sammanfattas som en riktigt kul kväll.

Vad har då hänt idag.. Inte så värst mycket faktiskt... Har lullat runt här lite i lägenheten, varit nere en sväng i affären, kollat dom obligatoriska söndags programmen och nu sitter jag här. Har precis tittat på Ensam mamma söker och insett hur mycket jag saknar kärleken, att ha någon vid min sida. Men det kommer säkert en dag för mig med då jag hittar han med stort H.

Nu smög han som för tillfället är han med stort H upp i mitt knä och vill gosa så nu lämnar jag datorn och övergår till mys med min lilla prins.


Underbara fredag!!

Jag är på ett så strålande härligt humör idag trots det dåliga vädret =)
Det känns som att ingentin kan få mig på dåligt humör idag och det känns så härligt!!!

Idag vaknade jag halv sju hur pigg som helst så jag tänkte att det är lika bra att gå upp även om inte klockan skulle ringa innan sju. Jag gick upp och gjorde mig i ordning, fixade mat till katterna och tömde deras låda och då va klockan fortfarande bara barnet så jag började packa ihop det jag ska ha med mig på Tysklandsresan i morgon så nu är allt klart.

Allt känns så underbart idag och jag är sååå lycklig!!! Kan inte säga det tillräckligt mycket känns det som =)
Jag blev inte ens irriterad när jag lyckades få tandkräm över klänningen idag som jag lätt kan bli annars.

Nä nu är det åter till arbetet.

Ha en underbar helg nu alla härliga människor!!

Myspys.

Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med Lillis, han är så varm och go men han är lite för liten för att värma hela mig =)
Idag har inte hänt så mycket, jobbat, promenixat och kollat runt lite på nätet.
Imorgon blir det lite mat och mys hemma hos Sara sen är det tidigt i säng för att orka upp vid fyra på lördag när vi tar partybussen till Tyskland =) =)

Återkommer med uppdatering när vi har varit där.

Kramar och trevlig helg till er alla!

Tack för dom värmande kommentarerna till föregående inlägg. Ni är bäst!! puss puss


Funderingar och galla...

Jag har funderat lite på varför man så ofta säger att det är bra när någon frågar hur man mår.
När chefen kommer in och frågar hur allt går och hur man mår varför säger man då att allt går bra och jag mår bra??
Jag skulle bra gärna vilja säga att allt går bra och jag mår bra bortsett från att jag känner mig som en gammal disktrasa som är nerstoppat i avloppet och bortglömt där!!!

För två veckorsen ungefär fick jag veta att jag inte kan få svar på om mitt vikariat går över till anställning när det går ut förrens max en månad innan. Visst jag kan köpa detta för det är lite magra tider på arbetsmarknaden nu men jag tycker att det är elakt, förnedrande och onödigt att behandla mig på det sättet dom gör just nu. Om det är medvetet eller inte kan inte jag svara på men den senaste tiden har jag märkt en stor förändring. Saker som tidigare lämnades in till mig som tex ordrar som kom via faxen lämnas numera in till mina kollegor, områden som jag har haft ansvar för sedan jag började på jobbet har plötsligt lotsats över på en annan tjej. Min känsla är att dom försöker lägga över så mycket som möjligt (utan att jag ska märka det tror dom) av mina arbetsuppgifter på dom två andra tjejerna jag jobbar med för att "bevisa" att det räcker med två på kundtjänst. Men hur hade dom tänkt sig att dom andra sakerna jag har utanför kundtjänst som tex ekonomin ska skötas?!?!?!

Jag har aldrig tyckt att det är så tråkigt och innehålls löst att gå till jobbet som jag gör nu! Men jag går dit varje dag, sköter mig och gör mitt jobb för jag vet att jag är bra på mitt jobb men just nu är det helt enkelt inte roligt.

Nu vill jag bara hitta ett nytt jobb så jag kan börja om på nytt och komma ur denna tråkiga svacka jag har hamnat i.
Har funderat mycket på om jag vill vara kvar i Varberg eller om jag vill flytta härifrån, men vart vill jag isf flytta och skulle jag klara av att flytta ifrån familj och vänner... Så många frågor men fan inga svar!!!

Är tacksam för alla tips och ideér!!


Nu har jag fått spy ut lite galla, finns mer att spy ut men ska inte tråka ut er med det.

Hoppas ni andra har det bättre och att ni får ett underbart veckoslut!

Stillsam helg.

 Fredagen började som vanligt första fredagen i måndagen med personalmöte och sedan säljmöte. Efter detta hade hela förmiddagen försvunnit så eftermiddagen gick åt till att försöka komma ikapp det jag inte han med under torsdagen.
Efter jobbet hoppade jag in i bilen och började en lååång färd till mamma. Att färden va lång berodde på det hemska vädret, kolsvart med duggregn och dimma... Jag såg inte ett skit och det gjorde tydligen inte idioten som körde om mitt i en kurva heller för han va påväg in i mig så jag fick tvärnita i sista stund så han kom in på sin vägbana och jag kunde fortsätta framåt. När jag kom hem till mamma fixade Pekka lite "grabbamat", mycket gott. Sen blev det ett glas vin och Idol och givetvis lite tjöt med mamma och Pekka.

Lördagen vaknade jag redan tio över sex men jag lyckades somna om en stund och gick sedan upp vid nio efter en tungkyss från Timja (mammas hund). Efter frukosten åkte jag och mamma in till stan för att kolla efter byxor och farsdag present. Tyvärr hittade jag inga byxor men jag fick köpt en domkraft och pallbockar till pappa från mig och bröderna.
När vi va och handlade på ICA ringde telefonen så det blev en snabb handling hem till mamma och laga mat och sedan full fart tillbaka till Varberg för att jobba. Fick prövat på ett nytt sätt att jobba, det hade varit så mycket liv på linjebussarna i fredags så dom ville ha vakter på bussen på lördagen och det blev mitt jobb. Den bussen jag åkte med så jag tjänade pengar på att åka buss och titta på folk, mycket soft.

I går åkte jag hem till pappa strax efter jag hade vaknat och käkade lite middag och sedan kom mina bröder och deras familjer så fikade vi och jag busade lite med kidsen =) Emmeline hittade även en tomteluva med skägg som hon och Peter provade.





Kvällen rundades sedan av med söndagens underbara serier.

Idag har det varit en helt vanlig måndag med jobb, handling och matlagning.
Självklart råkade jag tappa ut nästan allt ris i diskhon men det blev kvar till en portion så jag får väl koka mer i morgon så jag kan få ihop några matlådor.

Imorgon är det dax att fixa mina naglar igen *ler stort* Jag har väntat lite för länge denna gången eller så växer mina naglar fortare än vanligt för dom är långa nu.


Om mitt internet behagar fungera framöver så kanske jag återkommer med uppdateringar lite fortare nästa gång =)

Middag med Gore.

I torsdags va det den årliga middagen med Gore, en av företagets leverantörer.

Dagen började med en stressig dag på jobbet där jag gick igenom alla avtal med J och sen summerade jag allt vi kom fram till på datorn. Detta tog mig hela dagen för jag blev avbruten hela tiden och detta gjorde mig på lite dåligt humör.
Efter jobbet la jag mig och vilade en liten stund för att bli på lite bättre humör och sen hoppade jag in i duschen och fixade iordning mig inför middagen.
Strax innan sju blir jag upp plockad av Charlotte som även hade med sig Erika och Maria i bilen. Jag hoppar in i bilen och upptäcker att jag sätter mig på något och reser mig lite halvt för att ta bort det när jag upptäcker att jag inte hade satt mig på något, det va byxorna som sprack!!! Med lite panik åkte vi ner till John´s place och lämnade av E & M kollade hur mycket byxorna hade spruckit och konstaterade att det bara va till att vända hem för klädbyte... Väl hemma knäcker jag en nagel som jag får limma till lite så den inte går av helt. Sen fort ut till bilen och ner till John´s igen. När jag och C kommer dit får vi veta att matbeställningen inte har gått igenom så det är bara att återigen kolla vad man vill ha men jag valde samma som jag gjort tidigare, dvs gratinerad hummer till förrätt, lammfilé och potatisgratäng till huvudrätt och sedan glass till ef bortsett från min totala otur denna dag så hade jag en jättetrevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.


Maria (Taiga), Stefan (Taiga) och Jonas (Gore)


Det va bara Ulf och Roland som ville vara med på kort...
Alla andra är tydligen uppe i ett djupt samtal...


Maria använder lampan som hatt =)

Ansökan är skickad...

Jupp då har jag skickat iväg en ansökan som ekonomiansvarig på ett företag här i Varberg.
Ansökningstiden går ut först den 21/11 så nu är det bara att vänta och se om man får det...

Tvättdag.

Ja idag har det varit tvättdag.. Lika tråkigt som vanlig men nu är det gjort och allt är på sin plats.
Jobbet idag har varti helt kaos men jag lyckades få ordning på allt den sista halvtimmen.
Mer än så har väl inte hänt i mitt händelselösa liv idag.

Det blev ingen tripp till mamma i fredags så jag va hemma och slappade lite hemma innan jag åkte till läjet och hämtade Sara som jobbade. När jag hade lämnat av henne åkte jag ner till krogen en sväng och tjötade med folket innan jag åkte hem och sov.

I lördags blev det en tur till stan med Sara och sedan ner till pappa för att hämta min bil som han va så snäll och lagade åt mig. Helst hade jag velat att han väntade på mig så jag kunde lära mig hur man gjorde men det va rätt kallt ute så på så sätt är jag glad att han fixade det utan mig =)

På kvällen va det tjejfest hos Sara med massor av alkohol!








Tänkte även bjuda på lite bilder på mina underbara syskonbarn.









RSS 2.0