Blogga.....

Jag har varit riktigt dålig på detta det senaste men jag är arbetslös så jag har inte så mycket att skriva om.. hehe

har inte hänt så jättemycket det senaste, mest tagit det lugnt på dagarna och festat lite på helgerna...
I onsdags när  jag va på Emtedäck och skulle byta till sommardäck så satt jag i bilkön och spelde på mobilen medans jag väntade på min tur när plötsligt hör en smäll och hela bilen gungar till. Eftersom jag "känner" lite folk där så trodde jag först att det va någon som skojde med mig men nej, det va "gubbe 74år" som hade tröttnat på att stå i kö och backade in i min sida när han skulle åk där ifrån. GAAAAA jag blev tok arg och skällde på gubben som blev skärrad och besvärad. För att försöka få det till att det är mitt fel så säger gubben "Du måste ha kommit precis" Lätt att jag blev skogstokig men jag lugnade mig och senare på dagen tyckte jag faktiskt lite synd om gubben.

Idag startade jag dagen med att boka en resa till Tunisien den 7-14juni *lycka* Det blir jag, Sara, Madde och om allt går enligt planerna även Linda. Det ska bli så himla kul och jag längtar redan ihjäl mig.
Kul oxå att även Lina, Tommy och Ella ska åka dit då, visste att dom skulle åka men inte att det va samma datum och att våra hotell ligger typ 700meter ifrån varandra. jag tror det kommer bli en superkul resa!!!
Om ni vill kolla in vårat hotell så är det detta.

När resan va bokad åkte jag ut till Lina, Tommy och Ella och hade en jättemysig dag i deras trädgård som är under konstruktion. Kommer bli jättefint när det är klart tror jag. Nu ikväll har jag först jobbat på ett fullsatt Harrys och nu sitter jag i arresten och har koll på folk som inte kan dricka i måttliga mängder. Finns nog inte så mycket mer att skriva för stunden, hoppas ni sover gott medans jag sliter för att få ihop pengar till mat och vatten ;)

Snart bara två timmar kvar tills jag säger tack och godnatt!

RSS 2.0