En natt i Kungsbacka....

Går snart in på min fjärde och sista timma i arresten i Kungsbacka... Är uttråkad men inte särskilt trött så min kollega får ligga och sova, tänkte väcka han strax innan sju när det är dax för mig att gå hem.

Vet inte riktigt varför jag fick för mig att börja blogga nu för jag har inget att skriva. Som jag skrev i mitt förra inlägg så jobbar jag väldigt mycket nu så något liv det har jag inte... Det kommer att bli några nätter nu framöver nere i halmstad så dagarna tänker jag spendera nere på sälklippan om vädret tillåter. Får nog sätta larm på mobilen så jag vänder mig om varje timme för jag lär inte vara vaken när jag ligger där... hehe men imorgon kommer Sara vara där med mig och se till så att jag vänder mig med jämna mellanrum. =)

Kollade antal besökare på min blogg och dom har sjunkit ordentligt... inte så konstigt med tanke på att jag aldrig skriver något men jag ska försöka bli bättre på det. Jag vet inte riktigt men just nu är jag inne i en fas där ord och tankar snurrar runt i mitt huvud men dom vill inte komma ut i varken ord eller text. Vem vet kanske blir bättre efter en vecka men underbara vänner i Tunisien =) Längtar massor!!!! Längtar även massor efter Azzi men hon är hemma när vi kommer hem från semestern så jag får träffa henne då =)

Dax att kolla till mina "gäster" kommer strax tillbaka.....

Så då va jag tillbaka, alla sov så gott så... Eller om dom sover så gott det vet jag inte men ärligt talat så skiter jag i vilket bara dom sover så jag kan sitta här i lugn och ro.. hehe
Tänk så fort det blir ljust ute på sommaren... När jag kom hit vid tre va det mörkt ute och när jag va ute och rökte strax efter fyra va det fortfarande lika mörkt men när jag kom ut vid halv sex så va det hur ljust som helst om man kände redan att det började bli lite varmare ute... helt sjukt men oxå helt underbart.

Nu börjar jag bli lite sugen på frulle... brukar aldrig vara det vid denna tiden... men jag tror det är för att jag vet vad jag har att vänta när jag kommer hem =) När jag kommer hem ska jag byta om och packa väskan för stranden sen ska jag stoppa in mamma (som är i Varberg på visit och ligger och sover hos mig just nu) i bilen så ska vi åka ut till getterön och kolla något med husbilscampingen (jag fattar inget om sånt men det gör hon) sen när vi har gjort det så ska vi åka hem till min underbara mormor och hennes underbara Rune. Eftersom det är morsdag så har mormor köpt smörgåstårta i hopp om att hennes barn kommer på besök och självklart ska mamma dit och jag har inte hunnit på ett tag så jag tycker att det är ett kanontillfälle att följa med =) Sen efter besöket hos mormor blir det en tur ner till stranden medans mamma fortsätter sin "åka runt och hälsa på alla barn" resa.

Så nu har jag nog fått ihop text nog för att göra er nöjda i några dagar ;) men för att vara på den säkra sidan så gör vi en vad händer i veckan lista oxå.
Måndag - Förhoppningsvis sola på dagen och sedan bär det av till Halmstad för jobb 19.00
Tisdag - kommer hem från jobb 09.00 sedan blir det samma som måndagen.
Onsdag - kommer hem från jobb 09.00 sova några timmar sen hälsa på min älskade gudmor i Borås
Torsdag - Tvätta 7-12, städa, packa sen får vi se om det hinns med något mer
Fredag - Jobba i Kiosken på kvällen med Zzzara =) alltid kul för vi jobbar inte ihop så ofta.
Lördag - Se till så att allt är färdigpackat, installera kattvakten, åka på 30års kalas.
Söndag - SOLA OCH BADA I TUNISIEN!!!!

Nu avslutar jag med att önska er alla en underbar söndag! Ta hand om varandra!!
Pussar och kramar!

Lördag

Det har klagats en del på att jag är så dålig på att blogga men jag har inte haft någon lust att sitta vid datorn, jag har nog missat hur många inlägg som helst hos er andra pga mitt tillfälliga ointresse för datorer....

Det har hänt en del sen jag skrev sist men jag tänker inte sitta här och babbla mig igenom allt för det blir inte kul att läsa då men jag har haft kul, jobbigt, underbart osv osv...
Den senaste veckan har jag spenderat mååånga timmar nere i halmstad, sitter där nere på ett arrest/väktar jobb. Vi jobbar 12 timmars pass så jag sover inte många timmar per natt och det har resulterat i att jag vaknade vid fem idag oxå. Fast jag lyckades som tur va somna om några timmar och gick upp vid nio.

Idag ska jag och Sara hem till mamma och passa Timja när mamma och Pekka är i Göteborg på bröllop. Ska bli skönt att komma iväg även om det bara är över en dag.
Nu ska jag strax ta fram dammsugaren och packa ihop lite tvätt som jag ska ha med mig innan det är dax för duschen innan vi åker.

Ha en underbar helg!!

Det är ingen idé att ni tjatar på att jag ska blogga för jag kommer troligtvis vara dålig på det ett tag till, särskilt nu när jag jobbar så mycket. Puss puss

RSS 2.0