Glömde ju...

Skulle ju lägga in några kort i förra inlägget på en riktigt knasig sovställning som Lillis hade igår..

Först ser jag bara Fisen och Lillis tassar som stack fram.



Tyckte det såg så roligt ut så jag va tvungen att ta kort på hur han verkligen låg.



Han har blivit så stor min lilla kille och han ligger alltid och sover på rygg och visar sin längd medans Fisen alltid kurar ihop sig. Hade jag inte vetat så hade jag trott att dom va lika gammla eller att Fisen va yngre men så är inte fallet. Fisen är 1 år äldre än Lillis som inte ens är ett år ännu.

Visst är dom söta mina små älsklingar.

Vårrensning och knasiga katter

Igår fick jag ett ryck när solen sken in genom fönstret så jag började rensa i mina skåp.
Det lär nog ta ett tag innan jag har gått igenom alla skåp men jag tar lite i taget så blir det inte lika tråkigt när det närmar sig slutet.

  
Jag började med sko garderoben men tyvärr glömde jag av att ta en före bild.
Sen blev det bröt skåpet, fick lite hjälp av Fisen, där har jag nu ytterkläder och varsin hylla till katterna så dom kanske slutar upp med att ligga i min vanliga garderob.

 
Hela sex par skor ska få följa med till dumpen ihop med en hel del till, fast lite ska ner i källaren.

Ni som har varit hos mig och försökt er på att hitta ett driksglas vet att mina skåp mest består av Tuperware så mitt nästa uppdrag blir att gå ner i källaren, där jag har ännu mer Tupperware, och se om jag hittar något som jag har mer användning för och byta ut mot något jag inte använder här uppe och sedan försöka få in all plast i dom mindre skåpen. Önska mig lycka till!!

Födelsedagsfest hos Anna

Lördagen va väldigt lugn på dagen sen va det dax att piffa till sig och åka till Anna på fest :)
En kul kväll med god mat och härligt folk.

Jag bjuder på dom få bilder jag lyckades få med på min kamera.

   

Mysdag!

Det ordet sammanfattar min fredag! En riktigt toppendag med shopping, fika, mat och bio.
Sällskapet gjorde ju dagen ännu bättre. Världens bästa Sara som va med hela dagen sen Pekka och Timja som fick äran att njuta av vårt sällskap under middagen. Sist men inte minst min älskade mamma som lagade god mat och sedan följde med mig och Sara på bion.

Jag tycker att filmen va riktigt bra. Visst va det små saker som saknades från boken men det går ju aldrig att göra en film lika detaljerad som en bok så  jag tycker verkligen att den levde upp till mina förväntningar.
Jag tror dock att det är en fördel om man har läst boken fast då rekomenderar jag att det går en tid från att man läser till att man ser filmen för annars kan man nog bli besviken på filmen.

För er som funderar på att se filmen säger jag bara sluta fundera, kolla på den.
Jag rekomenderar även alla att läsa böckerna för dom är hur bra som helst!!


Vinter eller vår?!?!?!

Yes äntligen vår!! Det va min tanke idag när jag skulle ut och gå med Jessie. Vi va redo och började gå, jätteskönt men lite kalla vindar. Men så plötsligt, vinden ökar och sliter sönder mig av kyla ända in i märgen och vad är det som börjar yra jo givetvis snö.... Mitt "Yes äntligen vår" blev "Fuck inte snöhelvete igen!!!!" Men det blev ändå en skön promenad trots kylan.


En trött Jessie som trycker ihop sig i ett hörn =)

Första mötet på arbetsförmedlingen avklarades igår sen blev det lunch och fika hos Charlotte i Veddige. Kvällen avslutades med Pop Quiz på Harrys.

Nu ska jag bara ta det lugnt och vägra titta ut på snön som jag verkligen avskyr denna tiden på året. Snö ska komma i december och göra alla barn glada men inte nu.

Imorgon blir det heldag i borås. Sara lånar min bil så hon kommer och hämtar mig efter sin VFU imorgon typ vid 11 nån gång sen beger vi oss till Borås för lite shopping *ler stort*, vill ju hitta något kul till Annas fest på lördag, sen åker vi hem till mamma & Pekka och käkar innan vi kidnappar mamma  och kollar bio "Män som hatar kvinnor". Jag har läst alla tre böckerna och verkligen älskar dom så det ska bli riktigt kul att se om filmen lever upp till mina förväntningar, fast andra som har läst boken säger ju att filmen är kanon så jag hoppas dom har rätt.

Dax att återgå till den snoriga näsan.

Helgen som gick...

I fredags hade jag och Kimzan en heldag med massor av kaffe och tjöt. Hur mysigt som helst :) Sen på kvällen åkte vi ner till Superbowl och träffade Ulle, Nico, Stefan och Hilda för att bowla lite. Johan och Uffe jobbade och verkade inte helt nöjda med detta, tror att dom hellre hade varit med. Efter bowlingen blev det en tur in till stan för att kolla in krogarna lite och sedan blev det hem för lite sömn.

Lördagen va lugn och latheten va den stora vinnaren. Framåt kvällen kom Charlotte hit, först blev det lite thai mat och sedan lite alkohol innan vi gick hem till Maria O och fortsatte alkoholintaget. Efter lite dansmatta som för övrigt va hur kul som helst så blev det en sväng ner till krogen även denna kväll.

Igår hände det inte mycket i min lilla värld. Låg hemma på soffan hela dagen och det va sååå skönt :)

När jag vaknade idag hade jag drabbats av en jobbig snuva men det va bara att ta sig i kragen och gå upp. Jag och Sara har haft en heldag förs hade Sara en sak inbokad och jag följde med som moraliskt stöd. Sen blev det luch och en snabb sväng till ÖB. Efter detta åkte vi ner till läjet för att kolla om våra tankar fungerade med verkligheten. Tumstocken plockades fram och inredningen mättes för att sedan kladdas ner på papper innan det kan skrida till verket lite längre fram. Vi har även fått skrivit ner lite regler som för dom flesta är så självklara att vi skulle dumförklaras men med erfarenhet i bagaget vet vi att det behövs för alla har tydligen inte samma syn på vad som är självklart.

Imorgon ska jag åka runt och hämta arbetsgivarintyg och tjänstgöringsbetyg, mer än så är inte inbokat så vi får väl se vad dagen har att ge.

Nu ska jag slappa lite framför TV:n sen ska jag försöka komma i säng i tid så jag inte vänder dygnet som jag gjorde förra veckan.

Hoppas ni får en underbar vecka!!

Uppehåll

Det är väl ingen som har missat att jag har haft ett långt uppehåll från min blogg men jag har verkligen inte haft någon skriv lust... Vi får väl se om den kommer tillbaka...

Snabb uppdatering på vad som har hänt.
Jag hade beslutsångest för om jag skulle gå ut den 13/2 och vinet blev vinnaren i denna tävling.. Svårt att gissa kanske..hehe
Bilen har återuppstått efter lite starthjälp från lillebror och sedan en omgång med batteriladdaren hos pappa.
I fredags jobbade jag min sista dag på Taiga. Det blev mer känslor än jag hade väntat mig den dagen. På kvällen kom en härligt gäng från Taiga hit och drack vin och övade upp sina stämmor med Sing Star sen blev det Oscars. En riktigt kul kväll.
Lördagen blev det till en början, för min del, en seg start på festen hos Linda men när bakfyllan hade lagt sig och vinet slank ner så slutade det hela riktigt bra och kul.

Denna veckan har jag varit på arbetsförmedlingen, varit ute på lååång promenad med Jessie the dog, träning och igår avslutade jag det med Pop Quiz på Harrys. En jättetrevlig kväll med 4st Janne i sällskapet. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, lagade jättegod mat men skar mig i tummen så jag fick avbryta för blodtorkning mitt i allt...

Imorgon blir det kaffe med Kimzan på dagen och sedan på kvällen blir det bowling. Längesen jag bowlade så det ska bli kul.

Nu ropar sängen efter mig så det är bäst jag lyssnar på den.

Sov gott!

RSS 2.0