Stockholm!!

Om några timmar bär det av till stockholm i några dagar =)
Tur att Sara är en ängel och ställer upp som kattvakt så min lilla fisen får det bra även när jag är borta!!

Lite kort om helgen som va...
I torsdags va det schlager med ett gäng från jobbet.. kanonkul men Jennie blev lite väl full så fredagen va en ren plåga att jobba... Det va ju inte bara Taiga jag jobba på i fredags det blev Harrys oxå...

Lördag, först kalas hos Alexander som fyllde 4år!!! Sen ut till Bösarp för kusinträff och alkoholintag.

Söndag vaknade jag halv åtta!!! Mamma hade oxå vaknat då så vi började städa efter lördagens slarv *ler*

Igår gjorde jag först några ärenden sen hem till Maria och slurpa lite kaffe och tjöta skit. Vid 18 åkte jag hem till Sara för att vänta in några av DIF grabbarna och sedan åkte vi ut till Himle och kollade fotbollen. Himlans trevlig kväll men inte lika trevlig fotboll!!

Nä nu hinner jag inte sitta här mer men ha en riktigt trevlig vecka så uppdaterar jag när jag kommer hem.


Efterlysning!!

Rubriken är värre än den låter ;)

Min nästa tattoo ska vara det Japanska tecknet (Kanji) för lejonet men när jag kollar runt på nätet så får jag upp olika tecken varje gång. Ibland består det är tre symboler och ibland är det bara en symbol...

Om det är någon som läser min blogg och vet hur det ser ut på riktigt så SNÄLLA skicka över en bild eller länk till min mail: [email protected]


Det närmar sig....

Tiden går så otroligt fort!! Bara fyra arbetsdagar kvar på Taiga och ett pass på krogen sen börjar tre veckor med SEMESTER!!! Hoppas bara att inte tiden går lika fort då =)

Det blev inget sociten i torsdags för vi va för sega för att orka med det så det blev en sväng till Harrys och käka lite. Det va hur mycket folk som helst ute men vi hade tur och fick ett bord på uteserveringen direkt. Mysig och lugn kväll =)


Fredagen nästan sprang iväg på jobbet sen blev det kaffe hos Maria innan jag skyndade mig hem för 30minuters vila innan det va dax att fixa sig inför 11timmars jobb.. Det va längesen jag va så trött som jag va när jag kom hem på morgonen, men jag är inte van vid att vara vaken 24timmar i sträck...

Lördagen blev en lugn dag på soffan och en sväng ner till Läjet innan det va dax för nästa arbetspass. En sak är säker ska jag jobba mer nere i Falkenberg så hoppas jag att alla Falkenbergare bara hade en dålig dag i lördags och beter sig lite mer som normala människor nästa gång för det är en bra krog att jobba på.
Söndag.... tog det lugnt i soffan och gjorde massa dekor på naglarna (blev lite för mycket så jag gjorde om dom senare på kvällen) sen hämtade jag upp Hilda så åkte vi ner till stan och käka. Åkte till Maria för en snabbiskaffe vid åtta men det skulle jag aldrig ha gjort, va lite svårt att somna när jag kom hem... Maria hade legat vaken till typ fyra innan hon kunde somna så hon tyckte oxå det va en dålig idé *ler*

Efter jobbet idag blev det en snabbis till affären sen hem till lillebror och surpla kaffe..
Så mycket mer har inte hänt sen sist...


Redan onsdag..

Dagarna verkligen springer iväg!! Fast det är rätt skönt för det innebär ju att semestern kommer mycket fortare =)
(Bara 7,5 ordinarie arbetsdagar kvar)

Än så länge har det inte hänt så mycke denna veckan.. Har jobbat som vanligt sen va jag en sväng i läjet i måndags innan jag åkte hem och la mig på soffan.. Har känt mig lite trött denna veckan så då har soffan fått bli min bästa vän =)
Igår blev det lite mat inköp efter jobbet och jag gick i affären i 40MINUTER har nog aldrig varit i affären så länge... hehe

Idag blir det tvätta och städa på schemat *tråkigt* Kanske får gjort några slingor med om jag har tur *mycket kul*

I helgen blir det jobb, jobb, jobb... på fredag blir det först ordningsvakt på Harrys 20-02,30 som följs av arrest vakt 03,00-07,00 eller 08,00 sen blir det 21-04 på Zätas i falkenberg på lördag. Men jag ska nog lyckas klämma in några timmars sömn mellan passen så jag orkar med att festa till det lite på schlagerkvällen på torsdag oxå =)

Nä nu får jag nog jobba lite.. finns inte direkt mycket att göra men man hittar alltid något...


Veckan som varit...

Äntligen har underbara lilla Ella tittat ut!!
Den underbara lilla tjejen kom ut 03:24 den 2/7, 52cm lång och 4005gram.

Ella och hennes stolta pappa.


Ella i stolta mammas knä


På BB träffade vi även Jonna


som kom dit med mamma Jessica och sin lillasyster Nellie


Efter besöket på BB va det partytält bygge på malmgatan så den dagen slutade sent.
Detta resulterade i att jag inte va riktigt på topp på fredagen och va väldigt glad över beslutet att inte åka till Ängelholm.

Igår blev det en sväng ner till läjet där pappa och Jan hjälpte mig att bygga två toaletter till kvällens fest och sedan blev det några timmar på stranden innan jag åkte hem.
Kvällen igår va hur kul som helst!! Jag blev bra full den sista timmen men insåg det själv och gick in och la mig.
Det går inte riktigt att skriva om festen man måste ha varit där för att förstå, men här kommer några bilder från tidig kväll.

Här är den fina tjej toan som faktiskt användes mer än vi trodde =)


Alla ställen måste ju även ha en kill toa.


Här är några av deltagarna på festen.




givetvis va det massa kul lekar oxå men eftersom jag deltog i dom va det lite svårt att ta kort men ett snyggt kort blev det=)


Mer orkar jag inte skriva idag men jag ska nog lyckas skriva lite i veckan om jag inte helt plötsligt får lika mycket att göra på kvällarna som jag har haft veckan som har gått.

3 veckor kvar...

Sen börjar semestern =) Fast det händer mycket innan dess...

Det har inte hänt så jättemycket sen jag skrev sist.. Va ute med flickorna i lördags och hade jättekul men det va inte så kul när vi kom till stan... Söndagen tillbringade jag i soffan och tvättstugan... Igår va jag hos Anna och fixade mina naglar =) Mycket fina som vanligt :)!!

Ytterligare en dag utan bebis från lina (http://linasvilladesign.blogg.se) men dom skulle på koll idag igen så jag väntar med spänning på om det blir något inlägg i hennes blogg idag.

Det är bara tisdag idag och jag längtar redan efter helg.. hehe men sen när helgen väl kommer klagar jag på att veckan har gått för fort.. jag är aldrig nöjd ;P
Funderar på om jag ska ner en sväng till socitens schlager kväll på torsdag men det är inte så kul att vara trött på fredag när jag ska köra ner till Ängelholm.. Skit samma det är många dagar kvar till dess.

Nu ska jag gå och äta lite frukost.

RSS 2.0