Snurrig blondin...

Igår när jag låg och väntade på John Blund började hjärnan gå på högvarv. Jag fick plötsligt lite kul minnen från olika konstiga ord jag har hittat lite då och då...

Ett exempel va när jag och mamma körde förbi Borås Djurpark när jag va uppe hos mamma för ett tag sen.
Mamma- Det hade varit kul att åka hit med barnbarnen till sommaren
Jag- Då vill jag oxå följa med!!
Mamma- Klar du får, om du inte försvinner denna gången =) (Jag gjorde det när jag va liten)
Jag- Klart jag inte gör men isåfall hittar du mig vid bonn djuren för dom gillar jag mest =)
Mamma tittar på mig lite konstigt och börjar små skratta.
Då inser jag vad jag just har sagt och förstår att jag har hittat på ett eget ord igen, men började även undra vad kallar man alla djuren som bor på bondgården med ett ord??? Jag har fortfarande inte kommit på det så ni får gärna hjälpa mig om ni vet =)

Om man inte kommer ihåg vad formen av en fotboll kallas så kan man säga rondell [rånn dell] istället för cirkel men det är inte rätt..... och det får ej blandas ihop med en rondel som man kör i på vägarna...

När jag jobbade på Annandagen så skulle jag sätt på hänglåset på gallerdörren in till Padees halvan, hade inte riktigt huvudet med mig då så en kollega fick förklara att bara för att hänglåset sitter på insidan behöver jag inte stå där och låsa det, det är rätt stora mellanrum på gallret så jag kan faktiskt stå kvar på Harrys sidan och låsa...

Det blir inte lika kul när man ska försöka få ner det i text men jag hade kul när det hände =)

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Ett stort Grattis till dig Sara på födelsedagen idag!!
Hoppas du får en kanondag och en underbar resa till Egypten!!



GRATTIS!!!

Ett stort grattis till min storebror och mina två kusiner Anna och Malin som fyller år idag.
Hoppas att ni får en underbar födelsedag!!

Julstressen är över....

Jag har gått omkring med en riktigt jobbig huvudvärk i några veckor nu och jag trodde att det berodde på stress och spänningar men jag gjorde ett försök och kollade synen i måndags... opss min syn hade förändrats en hel del till det sämre så det blev ett inköp av nya glasögon. Billigt billigt billigt!! Endast 1495:- på glasögonfabriken i Ullared och endast en timme tog det från det att jag kom dit, kollade synen, letade upp bågar och sedan fick glasögonen i handen =)

Den 23:e jobbade jag först till tolv sen hade vi lite julavslutning innan vi fortsatte in i den sista stressen innan julafton. Jag och lillebror drog en sväng på stan för att inhandla dom sista julklapparna och sedan åkte vi upp till borås för att hitta ytterligare några klappar... När vi kom hem till mamma va vi trötta och hungriga så det blev lite mat och sedan uppersittarkväll med Lotta Engberg, en tradition som vi började med för några år sedan.

Julaftons morgon vaknade jag av att Timja (mammas hund) inte ville att vi skulle sova längre =) så upp och hoppa till ett härligt frukostbord. Sedan tog vi det lite lugnt innan det va dax för julklappar och massa god julmat. En mysig dag som avslutades strax innan kalle anka då vi åkte hem mot varberg igen. Väl hemma blev det några timmars sömn innan det va dax att bege sig ner till Harrys för att jobba.

Juldagen va det dax igen, jul hos pappa med mat och klappar =) Jag har nog aldrig sett någon som är så rädd för tomten som Emmeline är, hon kramade nästan av halsen på farfar (min pappa) fast jag kan förstå henne för den ena tomten va riktigt ful... Strax innan sex va jag sedan hemma hos Sara och somnade på soffan medans Sara fixade till sig, sedan fixade jag till mig och därefter plockades diverse drycker fram. Jag, Sara och Madde fick i oss både det ena och det andra när det gäller alkohol innan vi fick tummen ur och gick ner till sociten. Hela dagen va kanon.

 


Igår tillbringade jag mesta delen av tiden i sängen innan det va dax för lite jobb. Men kan ärligt säga att jag faktiskt har njutit av julen i år och det känns bra. Nu är det dax för lite mat innan jag ska fixa mig i ordning och ge mig iväg på kalas.


GOD JUL!

Om jag inte hinner in här innan så vill jag passa på att önskar er alla en riktigt GOD JUL!


Bilden är lånad från www.jul-i-sverige.se


En helg med jobb och fest..

Ja det är vad min helg har innehållit. I fredags började jag jobba 08.00 och gick av mitt sista pass 07.00 på lördags morgonen. Sen va det några timmar sömn som gällde innan det va dax att snygga till sig för tjejkväll hos fröken Larsson.

Det va en kanonkul kväll med supergod mat och härliga tjejer.


Kvällen började med denna goda mat.


Efter maten behövde vi en god drink.

   
Sen va det dax för julklappsspelet där Azra blev ägare till detta fina pussel...


Men hon gillade inte att jag la pusslet före henne så hon visade hur ett
skrikande barn skulle sett ut. =)


Lina blev lite rädd för att denna min skulle pryda hennes söta Ellas ansikte om några år
medans Anna vek sig av skratt.

   
Kvällen avrundades med obligatoriska fulbilder innan vi begav oss ner till krogen.

Tack tjejer för en rolig kväll!!

Begravning 2008-12-18

I torsdags hade vi en jättefin begravning för min älskade Farfar.






Uppdatering av bilder...

Jag har ju varit lite dålig på att lägga ut bilder den senaste tiden så här kommer lite bilder från den senaste tiden.

Jag börjar med lite bilder från Tysklands resan i början av november.

   
   

    
Som ni ser så hade vi väldigt kul, blåsigt och några trötta stönder.

Har även varit en sväng hos mamma där jag fick se lite snö.


Timja springer runt i snön.




Två tröttisar.

När jag kom hem från mamma möttes jag av en löpande Fisen och en Lillis som försökte få tyst på henne.

  


Fler bilder och inlägg kommer ha bara lite tålamod.

Vi ses vid regnbågens slut!

Vila i frid älskade farfar!

I onsdags (3/12) eftermiddag drog min älskade farfar sina sista andetag.
Jag känner mig glad och lättad över att han slipper ha ont mer men det gör det inte lättare att förlora någon man älskar. Det känns så konstigt för jag gråter ingenting men vissa dagar är jag som en zombie och det känns som att jag mer iaktar mig själv än att jag verkligen gör det jag gör, såsom jobbar osv. Andra dagar är allt som vanligt och allt är på topp tills att plötsligt på en sekund vända till att jag är jättesur och irriterad över ingenting. Detta kanske låter helt snurrigt men då får det göra det för det är så det är för tillfället.

Nu känner jag inte för att skriva mer om detta här så jag övergår till en resume över dom senaste dagarna.

Fredags: Julbord med jobbet i Göteborgs skärgård på M/S Trubaduren. En jättekul och trevlig kväll som jag varmt rekomenderar till andra. Alkoholhalten i min kropp va väldigt låg då jag inte va riktigt upplagd för att hälla i mig alkohol men som sagt en riktigt kul kväll.

Lördag och Söndag: Zombie och soffläge hela helgen bortsett från ett besök i kyrkan på söndagen då det va minnesgudstjänst.

Måndag och Tisdag: Jobbat och sedan varit hemma och tagit det lugnt.

Idag jobbade jag och sedan åkte jag till Harrys en sväng och tjötade lite innan jag åkte hem och kollade in Bonde söker fru och sedan Grey´s Anatomy och nu sitter jag här och knopar ihop ett snabt litet inlägg innan jag ska hoppa ner i sängen.

Till helgen ska jag upp till mamma och Pekka, julklapps shopping på gång=), och Sara är så underbar och ställer upp som kattvakt. Tack darling!!

Sov Gott!!!


Orkar inte skriva just nu.

Som ni vet jobbade jag långpass i fredags vilket resulterade i en väldigt trött Jennie, men jag fick sovit ordentligt under lördagen för att sen ge mig i väg på en väldigt kul och trevlig kväll med god mat och massa sing star!

Denna veckan har varit fylld av oro, väntan och ovisshet. Min farfar ligger på sjukhus och är väldigt sjuk så jag kommer inte vara så aktiv här, känner att jag varken har ork eller lust till så mycket just nu.

Ett år och en dag har gått. Igår va årsdagen för en underbar killes bortgång, saknar dig och tänker på dig!



Till alla er som läser: Ta hand om varandra och njut allt ni kan av regniga december så ska ni se att Tomten kommer även till er!

Kram


RSS 2.0