Lite bilder, eller inte...

Som ni vet är jag ju lite dålig på att använda min kamera och när jag äntligen har gjort det och har fått in dom i datorn då dummar sig bloggen så det inte går att lägga upp bilder. =(

Vad har då hänt sen sist... I fredags blev det tacos och vin hos Linda, mycket trevligt! Blev lagom full för en gång skull =) När vi kom ner till krogen träffade jag Melissa och Sandra på Harrys, inte så ofta vi träffas så det va himla kul att tjöta lite med dom och titta när dom dansade loss på stången =)
Lördagen blev mest vila sen ner till Harrys för några timmars jobb för att sen åka till arresten och fortsätta jobba.
Efter fem timmars sömn ringde S och sa att fotbollen skulle börja redan kl 15 och inte kl 18 som vi först hade trott så det va bara att hoppa in i duschen och fixa iordning sig. När vi väl kom ner till Halmstad vid halv tre är det sten dött, inte en kotte så långt ögat nådde... Jäkla Dan, lura oss på det viset!! Så medans vi väntade på att klockan skulle bli sex så åkte vi en sväng till Biltema där jag äntligen fick köpt styrstag till bilen så jag kan byta det. Sen tog vi en tur till Tylösand, kan inte förstå vad det är som är så speciellt med den stranden Läjet är mycket bättre =)
Väl tillbaka på arenan va det betydligt mer folk. En jättemysig dag avslutades med vinst till vårt kära DIF!!

Imorgon börjar tre dagar med utbildning/kick off på Taiga. Ser fram emot fredagen när vi ska till Liseberg och ha 5-kamp på eftermiddagen och sen tillbaka till Varberg för lite fest på Taiga på kvällen.
Tänker försöka ta det lite lugnt på fredag för på lördag är det dax för årets kräftskiva i Gällinge som oftast slutar i katastrof vad det gäller fyllan men vi har alltid lika kul!

Jag hoppas att jag ska lyckas ta massa kort under helgen och att det går att lägga ut dom nästa vecka.


Rökpaus på Taiga..

Jag och Maria satt utanför Taiga och rökte när två gubbar kommer ut från ÖB.

Gubbe1: Titta på tjejerna som dom förstör sin ungdom.
Jennie: Visst ser det gott ut ;)
Gubbe1: Verkligen inte.
Gubbe2: Jag kysser aldrig någon som röker!
Jennie: Men du ska inte kyssa mig så det gör ju inget.
Gubbe2: Nej du slipper det nu när du röker men det kanske är just därför du röker.
Alla: Skrattar

Kanske inte låter så kul när man skriver ner det i text men läs det med inlevelse och tänkt dig att du va där..


Veckan går fort!

Det är inte klokt hur fort tiden går... Känns som att det va igår man drog sig ur sängen för att jobba veckans första dag...

Inte så mycket kul som har hänt denna veckan, har mest blivit städ, tvätt och tv. Fast igår va jag nere hos pappa och slipade ett litet bord som ska målas om så då kände jag att jag hade varit lite duktig.. hehe
Fick även en inbjudan till personalfest ala kiosken igår. Har jobbat där en gång i sommar men det måste vara min härliga personlighet som gjorde att jag blev bjuden *skratt* eller så är det att Sara vill ha hjälp med planeringen.. hehe

Denna helgen hade jag sett fram emot en lugn fredag och sen jobb på lördag men det verkar som att S har andra planer för mig... Vi får väl se hur det slutar...


Här kommer en kul liten länk för att höja fredags stämningen :)
http://www.blocket.se/vi/17507094.htm

Puss på er! Ha nu en underbar helg!


Vid läggdax igår...

Tv:n är avstänt och tystnaden är slående när jag plötsligt hör ett ljud.
Det verkar komma utifrån, det låter som en snyftande pojke.
Ljudet kommer närmare och närmare, plötligt är det två olika ljud som stegrar sig och sedan dör ut.
Jag inser att den snyftande pojken i själva verket va grannarna som hade sex!

Men bortsett från det så har jag haft en kanon helg med en stund på stranden i lördags förmiddag och sedan en kanonkul kräftskiva på kvällen.
Gårdagen gav mig smärtsamma bevis (skallebank) om hur kul jag hade haft.. hehe


Fredag morgon...

Bara denna dagen kvar sen har man klarat av första veckan efter semestern.

Ska jobba på Harrys ikväll så jag är såå glad att jag inte har något annat än städning på schemat imorgon förmiddag för då kan jag sova ut ordentligt så jag orkar med årets första kräftskiva imorgon :)

Nu har jag snart nått målet att bli blond... En omgång till om några veckor sen ska nog allt det röda vara borta och sen får vi se hur länge jag är blod till jag får nästa ryck och vill ha någon annan färg... hehe
Det va en killkompis som sa till mig i helgen att jag borde inte ha fått tatuera mig för jag är så ombytlig med mitt hår så om ett år kommer jag vilja byta tatuering.. hehe Men jag sa bara till han att då är det ju bara att göra en till på nästa ställe :P Sen är det ju faktiskt lite skillnad på ett hår och en tatuering.

Nä nu ska jag fortsätta göra lite nytta här på jobbet.
Ha en underbar helg!!


En liten förhandsvisning

Jag fick gå in på webbisar för att titta på den nya familjemedlemmen eftersom jag fortfarande inte har kunnat hälsa på.
Igår va jag och köpte doptavlan som jag ska brodera har börjat lite smått och den ska nog gå hyffsat fort att göra.
Jag har gjort doptavla till både Alexander och Emmeline så då får jag ju fortsätta med det =) Jag tänkte ta kort på dom jag har gjort och lägga ut här sen så ni får se hur duktig jag är.. hehe

Här kommer bilden från webbisar.

Förkyld...

Ja en riktig dunderförkyldning har jag åkt på... Får försöka bota det med en rejäl grogg ikväll om jag orkar...

Som ni kanske förstår så blir det inget BB besök för mig idag, vill ju inte smitta ner det lilla livet.

FASTER IGEN!!!

Är ju bara tvungen att slänga in ett snabbt inlägg...
Jag har blivit faster igen!! =)

Idag kom det ut en stor pojke 4,5kg och 55cm lång!! Mer info kommer imorgon när jag har varit och hälsat på.

Måste bara tillägga att nu får det nog vara sista barnet för storebror för ju fler dom får desto större är dom vid födslen.
Alexander vägde 3530g och va 50cm lång sen kom Emmeline som vägde 4245g och va 52cm lång och nu denna lilla klump =)

Då ska jag nog vara nöjd...

har varit och fyllt i min tatuering idag så vi får väl se om jag är nöjd när den har läkt klart =)
Kanji tecknet får vänta ett tag för jag har inte bestämt mig för vem som ska få göra den ännu... Tack Henke för länken det va nämligen den i mitten jag hade bestämt mig för att göra när jag hittade en annan sida med fler tecken bakom och blev lite osäker.

Jag får väl skriva lite om min semester nu när jag har fått frågan från olika håll när jag har tänkt uppdatera ;)

Lite kort om dagarna i Stockholm.
Vi kom upp till Upplands Väsby sent på tisdagskvällen rätt trötta efter bilfärden så det blev ett glas vin och sen stupade vi i säng.
Onsdagen började med att vi skulle ta bussen till pendeln och inte hade några biljetter (som man tydligen måste köpa i förväg) men chaffören va så snäll så vi fick åka gratis :) Sen när vi kommer till pendeln så hade biljettkillen rast så vi fick åka den gratis med :) Vilken turdag tänker man då men sen började kaoset... Vi snurrade runt efter ställen som säljer Stockholmskortet men jag kan informera er om att dom ställen som sägs ska sälja det inte gör det!! Men tillslut hittade vi en snubbe som visste var dom såldes så vi begav oss till slottet. När vi ändå va där passade vi på att kolla lite på dom blå nissarna (högvakterna), skattkammaren och lite olika salar. Sen blev det shopping i gamla stan och efter det blev det ett besök på Livrustkammaren innan vi begav oss tillbaka till vårt lilla hem.
Man får ju inte fotografera överallt men en bild kan jag bjuda på iaf.


På torsdagen åkte vi ut till Djurgården för lite kultur... Aquaria vattenmuseum, Junibacken (gå inte dit), Skansen akvariet, Gröna Lund och Vasamuseet. (Fast inte i den ordningen) Alla ställen är värt ett besök förutom Junibacken som va helt menlöst. Kan säga att det va väldigt mäktigt att se hur stort Vasa skeppet va. När vi va på Gröna Lund åkte vi lite bergbanor och ungjäklarna lurade upp mig i en helt skruvad åktur som jag trodde jag skulle dö i men Maria som va smart nog att inte åka den hade rätt kul åt mig när hon satt och tittade på... Men mitt favvoställe va Skansen och alla små apor.. hehe tyvärr blev det inte så mycket kort för givetvis dog batteriet på min kamera efter att vi hade varit på Skansen som va första anhalten.
En bild på brudarna jag va där med.


Här kommer lite djur




Kolla in aporna längst fram till vänster och dom små som är precis i solen så ser ni att dom sätter på varandra.. hehe




Fredagen ägnade vi helt åt shopping och när vi kom tillbaka till Upplands Väsby så blev det en del vin och tjöt. Jag och Maria fick även en briljant idé att klä ut mig till EMO så på fem minuter medans tjejerna va ute och rökte fixade vi till mig... Går inte att beskriva hur mycket vi skrattade men ni kan få ett litet smakprov på hur jag såg ut... hehe


Det va nog allt jag tänker berätta för er om Stockholm...

Förra veckan blev det mest solning på sälklippan i Läjet.
I lördags va jag på 25års fest och blev hämtad vid 23 eller 23.30 för en impulsresa någonstans till värmen. Men vi fick åka hem från Landvetter med svansen mellan benen för det fanns inte en enda resa någonstans!!
Denna veckan har varit väldigt lugn och det känns skönt på ett sätt för jag har åkt på en förkyldning vilket känns helt konstigt att för första gången på flera år så har jag fått en normal förkyldning utan feber och halsont =)

Nä nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan jag ska jobba på Harrys ikväll.


RSS 2.0