Då ska jag nog vara nöjd...

har varit och fyllt i min tatuering idag så vi får väl se om jag är nöjd när den har läkt klart =)
Kanji tecknet får vänta ett tag för jag har inte bestämt mig för vem som ska få göra den ännu... Tack Henke för länken det va nämligen den i mitten jag hade bestämt mig för att göra när jag hittade en annan sida med fler tecken bakom och blev lite osäker.

Jag får väl skriva lite om min semester nu när jag har fått frågan från olika håll när jag har tänkt uppdatera ;)

Lite kort om dagarna i Stockholm.
Vi kom upp till Upplands Väsby sent på tisdagskvällen rätt trötta efter bilfärden så det blev ett glas vin och sen stupade vi i säng.
Onsdagen började med att vi skulle ta bussen till pendeln och inte hade några biljetter (som man tydligen måste köpa i förväg) men chaffören va så snäll så vi fick åka gratis :) Sen när vi kommer till pendeln så hade biljettkillen rast så vi fick åka den gratis med :) Vilken turdag tänker man då men sen började kaoset... Vi snurrade runt efter ställen som säljer Stockholmskortet men jag kan informera er om att dom ställen som sägs ska sälja det inte gör det!! Men tillslut hittade vi en snubbe som visste var dom såldes så vi begav oss till slottet. När vi ändå va där passade vi på att kolla lite på dom blå nissarna (högvakterna), skattkammaren och lite olika salar. Sen blev det shopping i gamla stan och efter det blev det ett besök på Livrustkammaren innan vi begav oss tillbaka till vårt lilla hem.
Man får ju inte fotografera överallt men en bild kan jag bjuda på iaf.


På torsdagen åkte vi ut till Djurgården för lite kultur... Aquaria vattenmuseum, Junibacken (gå inte dit), Skansen akvariet, Gröna Lund och Vasamuseet. (Fast inte i den ordningen) Alla ställen är värt ett besök förutom Junibacken som va helt menlöst. Kan säga att det va väldigt mäktigt att se hur stort Vasa skeppet va. När vi va på Gröna Lund åkte vi lite bergbanor och ungjäklarna lurade upp mig i en helt skruvad åktur som jag trodde jag skulle dö i men Maria som va smart nog att inte åka den hade rätt kul åt mig när hon satt och tittade på... Men mitt favvoställe va Skansen och alla små apor.. hehe tyvärr blev det inte så mycket kort för givetvis dog batteriet på min kamera efter att vi hade varit på Skansen som va första anhalten.
En bild på brudarna jag va där med.


Här kommer lite djur




Kolla in aporna längst fram till vänster och dom små som är precis i solen så ser ni att dom sätter på varandra.. hehe




Fredagen ägnade vi helt åt shopping och när vi kom tillbaka till Upplands Väsby så blev det en del vin och tjöt. Jag och Maria fick även en briljant idé att klä ut mig till EMO så på fem minuter medans tjejerna va ute och rökte fixade vi till mig... Går inte att beskriva hur mycket vi skrattade men ni kan få ett litet smakprov på hur jag såg ut... hehe


Det va nog allt jag tänker berätta för er om Stockholm...

Förra veckan blev det mest solning på sälklippan i Läjet.
I lördags va jag på 25års fest och blev hämtad vid 23 eller 23.30 för en impulsresa någonstans till värmen. Men vi fick åka hem från Landvetter med svansen mellan benen för det fanns inte en enda resa någonstans!!
Denna veckan har varit väldigt lugn och det känns skönt på ett sätt för jag har åkt på en förkyldning vilket känns helt konstigt att för första gången på flera år så har jag fått en normal förkyldning utan feber och halsont =)

Nä nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan jag ska jobba på Harrys ikväll.


Kommentarer
Postat av: T och J

Ludde vet bara inte men tror jag tycker du ska vara dig själv... J tyckte de började se ut som att du har börjat ta betalt. men skorna va ju sjysta :D

2008-08-10 @ 20:47:58
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Maria

MOHAHAHAHA!!!



VAd kul vi hade!



Synd bara att vi inte fick med hur vi skrattade under din förvandling!

2008-08-20 @ 16:07:36
Postat av: Jennie

hehe du e galen =)

2008-09-08 @ 12:17:03
URL: http://lovedaisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0