Life is love!!!

Nu är det inte många timmar kvar... ska bli väldigt skönt att komma iväg och vila upp sig lite =)

Ha det så bra här hemma och mys i soffan med levande ljus och kärlek runt omkring er!

Sol och värme här kommer jag!! =)


Kram till er alla!


Förlåt att jag glömde ladda upp bilder från p-festen men Sara har laddat upp ett helt album på facebook så kolla där.

Jippi!!!!!

Vilken helg =) Igår hade vi en grymt rolig P-fest! Vi kissade i handfat när toaletterna va låsta, lekte klädstrecket till fullo, alkohol i mängder och total galenskap som vanligt.

jag orkar tyvärr inte ladda upp några bilder nu men jag lovar att försöka hinna med det i morgon.

Idag bokade vi resa till Gran Canaria!!! På onsdag åker vi ner till malmö för att flyga ner till värmen, det ska bli sååå skönt och jag längtar som en tok samtidigt som jag känner mig aningen stressad att hinna fixa allt som behöver ordnas upp här hemma innan jag åker men "det löser sig" som Janne alltid säger.

Nu blir det sängen men så mycket sömn blir det nog inte, snarare kommer jag ligga och tänka på allt som ska göras och när det ska göras.. Men vad gör det när jag snart är i ett varmare land =)

Hoppas ni andra oxå har haft en härlig helg!!

För få timmar på dygnet för att blogga ;)

Det har det iaf varit dom senaste dagarna känns det som...

Helgen har varit kanon med besök hos vänner och sing star fest hos Linda.

I måndags började vi förbereda upplägget inför lördagens P-fest. Det kommer bli en kanondag med många roliga inslag, mer kan jag tyvärr inte skriva innan festen har varit då allt är hemligt =)

Igår åkte jag ut till Lina några timmar och myste med henne och Ella. Sen hoppade jag in i bilen och tillbringade eftermiddagen och kvällen hos Sandra och buspojkarna ;) Det va en riktigt mysig dag!

Idag har jag varit och tagit bort min skena på handleden och det känns riktigt skönt men det är väldigt ovant. Jag kan inte böja handleden ordentligt ännu men det kommer ta några dagar, sen är det bara styrkan som behöver komma i fas oxå men det kunde ta låång tid sa dom fast huvudsaken är att allt har gått bra =)

Nu ska jag slappa en liten stund sen ska jag nog ge mig ut en sväng.

Re opening!

Nu är sommaren över och det har gått mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle komma tillbaka i augusti men ops så va det september och jag insåg att det va dax att öppna upp igen (har ju fått en del påstöttningar;) ).

Sommaren har varit helt galen med "fiskmåsar" som tar upp sälklippan och låter massa onödigt, alkohol som har flödat i mängder och mycket mycket annat smått och gott ;) Jag vet att det inte har varit så jättemycket sol och värme men när jag sitter här och tänker tillbaka så kan jag ändå inte känna att det har varit en regnig sommar för alla vänner och händelser har gjort det till en härlig och solig sommar.

Som dom flesta av er vet så opererade jag handleden för ca tre veckor sedan vilket har lett till att jag är både arbetslös och sjukskriven, tycker att det är lika bra att slå två flugor i en smäll. Jag kan ju inte påstå att det händer så mycket annat i livet för tillfället än rehab av handen så jag har inte så mycket att skriva om...

Denna veckan har jag som dom senaste veckorna tillbringat vid datorn med facebook och farmville =) har blivit besatt av skiten... Igår däremot va jag mer social, först ett besök hos tandläkaren sen va jag på arbetsförmedlingen och fick skickat iväg en ansökan till en utbildning. När det va klart åkte jag till nästa ställe och skickade in ytterligare tre ansökningar till utbildning sen va klockan tio och jag åkte till onoff och lämnade in min telefon som inte mår riktigt bra. När alla ärenden va klara åkte jag hem några timmar innan det va dax att åka till Läjet och leverera kräftor, när det va klart åkte jag och tankade och påväg därifrån märkte jag hur det började ryka från huven så det blev snabbt hem till sara för att fylla på kylet och då upptäckte jag att det va hål i skiten... inte så kul men men sånt är livet tydligen.... kvällen tillbringade jag sedan på Harrys med Ulle & Co, härlig kväll!

Nä nu ska jag plocka i hop all tvätt så det är klart när det är dax att springa ner till tvättstugan.

RSS 2.0