Gingri

Ja här sitter jag nu och funderar på om jag ska äta lite frukost.... men jag har blött lite i halsen idag så jag funderar på att bara åka bort till affären och köpa en glass till frukost istället. Skit samma det återstår att se...

Stackars Timja hon är helt förvirrad över att husse & matte inte är hemma, tur att Hjördis kommer på lunch sen så får hon något annat att tänka på en stund.

Jag blev så glad igår! När jag åkte upp hit så stannade jag till på Knalleland för att kolla in på Skopunkten men jag hittade inte några skor :( så istället gick jag in en snabbis på rean på Gina T och där hittade jag en svart jeans kjol =)))) så lycklig jag blev, har letat efter jeans kjol länge och hittar aldrig någon men nu äntligen (fast inte på rea dock) så ikväll ska jag ha på min nya kjol =)

Mamma & co åkte lite tidigare igår så då kanske dom kommer hem lite tidigare med om inte mamma fastnar bland alla flaskor när hon går runt och letar =). Hon fick en liten inköpslista av mig så vi får väl se om hon hittar det.
När dom kommer hem sen blir det lite vin till mig sen tjöta lite och sen gasen i botten hem till Varberg för att festa till det lite.

Ströget och jazzdagar...

Idag har jag strosat omkring på stan efter jobbet. Först kollade jag i lite affärer efter kläder men det är ju menlöst att kolla på kläder i Varberg när det är rea, allt som kommer fram är gamla kläder som dom inte får sålt så jag bestämde mig för att vänta med shopping tills Stockholms resan.

Va även en sväng på Harrys och käkade lite =) mycket gott!! sen blev det ytterligare en tur på torget där jag mötte upp Maria & Lotta med massa ungar, tittade när dom åkte karusell sen åkte dom hem och jag gick tillbaka till Harrys en sväng innan jag åkte hem till sara för en liten snabb tjötstund.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ta med mig till mamma imoron.. Ska vara hundvakt när dom åker ner till Tyskland och shoppar lite =)

Inte säkert det blir något bloggande innan helgen så ha en underbar helg så ses vi i dimman!! Och Lina dig hoppas jag att jag får åka till bb för att träffa i helgen=)

Rörigt inlägg...

Jaha då har jag jobbat min första dag sen operationen... Men det blev bara halvdag sen va jag så trött så jag stupade i säng och vaknade fyra timmar senare =)

Har varit och kollat på lila faran under uppbyggnad =) skulle ta lite kort men så va batteriet slut.. typiskt!!

På lördag ska jag dricka vin :) ska bli så gott!! Sen tycker M att jag ska sluta LAS:a och börja LAL:a till helgen.. får väl se hur det blir med det...

En vanlig fråga man får av killar efter att man har tagit bort mandlarna är om man fortfarande kan ha saker i munnen.. Det dom igentligen frågar är "hur känns det att suga av någon nu då??" sen säger dom med ett leende att dom gärna ställer upp som försöksperson...

Blev lite avbryten i mitt bloggande med ett långt samtal om nästa helg.. så nu blir det en film och sängen för min del så att jag orkar jobba imorgon.

//Sov gott!

Måste ju berätta om den goda nyheten... Idag har jag kunnat äta så med lite tur fortsätter det i denna riktningen nu.

Slutresultatet...

För att svara på Lina och Jennies fråga så ja jag har färgat det hemma själv. Blev lite missförstånd mellan mig och frisören så hon trodde att vi bara skulle prata om färger.. hehe men jag brukar ju emprimentera med mitt hår så jag gjorde en chansning.

Efter förra inlägget så la jag i ytterligare en omgång med blondering så det blev lite ljusare men jag fick krupp på utväxten så jag la i en röd färg i hela håret så slutresultatet på färgen blev såhär.


Nu är håret snart klart....

Det blev inte som någon av er ville.. hehe
Här kommer lite bilder på hur det va och hur det ser ut nu, men jag är inte riktigt klar så det kommer en bild sen igen när jag är klar...

Så här såg jag ut när jag gick hemifrån idag på morgonen....


Så här såg jag ut när jag kom från frisören...


Så här ser det ut nu fast då är det inte riktigt klart ännu...



Senare ikväll kommer det slutliga resultatet...

Vill, men vågar jag??

Ni som har känt mig i några år vet att jag byter hårfärg och frisyr väldigt ofta, men nu har jag varit svart med ungefär samma frisyr ett tag...
Nu vill jag bli BLOND, men jag vet inte om jag vågar...  Jag har ju varit det innan men om jag gör det nu när jag är svart så är det är det väldigt stor risk att jag blir orange iställt och det är ju inte så kul.. Jag gillar mitt svarta hår men jag gillar att vara blond oxå..

Snälla kom gärna med förslag på vad ni tycker.


Min lilla Fisen.

Då ska vi se om jag klarar det här med att lägga in bilder i min blogg.
Satt och kollade bilder på min lilla Fisen (katten) och insåg att hon inte är så liten längre.

Här är en bild på henne den dagen hon kom hem till mig. December 2007.
Dagen jag fick hem Fisen till mig.

Denna bilden tog jag på henne idag.


Visst har hon blivit stor min lilla flicka =)

Blandat...

Då ska vi se om detta kan vara något för mig, alla som känner mig vet att jag inte är så bra på att ta kort men jag kanske lär mig det oxå under resans gång =)

Tick tack, tick tack! Idag är det över en vecka sen som Lina skulle fått sin bebis, börjar undra om hon lurar oss ;) På ett sätt är jag glad att hon inte har fått ännu men det är helt och hållet av själviska skäl... Jag opererade bort mina halsmandlar i måndags (16/6) och känner mig fortfarande inte bra, jag vill ju vara på topp när jag hälsar på den nya lilla familjen =)

Idag har varit en riktig pissig dag... I eftermiddags kunde jag äta "riktigt" för första gången sen operationen så jag trodde att vändpunkten hade kommit och att jag skulle börja bli bra nu men inte... bara några timmar senare kom värken som ett slag i huvudet. Febern vill inte heller ge sig så det är väl bara att fortsätta att ligga i sängen några dagar till. Det jobbigaste idag är nog ändå att jag har gråtit hur mycket som helst, inte något jag brukar göra direkt men men ibland behöver man få ut sina känslor även i tårar.

//Sov dax



Välkommen till min nya blogg!

Här ska jag försöka återge lite tankar och händelser från mitt liv.

//Jennie

RSS 2.0